Servicii Tehnice
Suport tehnic profesional

 

La cerere, va oferim suport pentru proiectarea sistemului audio/vizual necesar bunei desfasurari a oricarui eveniment, asistenta pe toata durata evenimentului inclusiv operarea si monitorizarea echipamentelor.

 

 
Productie de imagine

 

Va oferim servicii profesionale de productie si post-productie audio si video. 

Comunicarea eficienta si deschiderea fata de nevoile dumneavoastra, dublate de creativitate si versatilitate sunt secretele datorita carora va putem oferi produse de inalta calitate. Productiile pot fi: TV, comerciale, corporate si tip eveniment (nunti, botezuri, petreceri etc.).

 
Intalniri de afaceri

Ne implicam cu foarte mult profesionalism si meticulozitate in organizarea de evenimente corporate. Rezultatul unei intalniri de afaceri depinde intr-o masura si de atmosfera locului de intalnire. Profesionalismul, seriozitatea si atentia pentru detaliu sunt pasi ce trebuie parcursi pentru a spori succesul unei intalniri de afaceri.

 
Evenimente speciale

- petreceri corporate
- petreceri tematice
- nunti
- botezuri
- evenimente aniversare
- lansari de produse
- traininguri
- conferinte
- targuri
- expozitii
- dineuri
- evenimente mondene etc.

Va punem la dispozitie atat echipamentul, cat si o consiliere profesionala in ceea ce priveste alegerea celor mai bune solutii tehnice si logistice pentru buna desfasurare a evenimentului.

 
Design scenic

Efecte speciale lumini
Efecte speciale sunet

Crearea unei compozitii estetice de scena prin amplasarea unor elemete decorative imbinate cu detaliile tehnice: lumini, sonor. Orice eveniment presupune si o aparenta scenica, e de fapt un performance care trebuie pregatit, stabilite dinainte detaliile, iar designul trebuie sa reflecte tipul de eveniment, calitatea show-ului.

 
Lumini scenice si ambientale

Byron ofera echipamente profesionale de lumini pentru: conferinte, lansari de produs, spectacole, expozitii, promotii sau alte tipuri de evenimente. Atat calitatea, puterea echipamentelor cat si cunostintele si talentul tehnicienilor sunt solicitate la maximum in timpul actiunilor de amploare.

Solutii pentru iluminat:

Lumini ambientale – personalizarea locatiei la exterior si interior.
Dinamice si inteligente – folosite cu precadere in cluburi, baruri sau centre comerciale.
Scenice – iluminarea in cazul spectacolelor.

Oferim atat dotare, cat si ca montare si proiectare asigurand astfel instalatii fixe specifice fiecarei locatii.

 
Video si audio conferinte

Byron se numara printre putinii furnizori de servicii de inchiriere a echipamentelor de audio si video conferinta. Echipamentele noastre provin de la producatori de top: SENNHEISER, SHURE, BEHRINGER, BOSCH, PHILIPS etc.

Sunt disponibile pentru inchiriere sisteme pentru grupuri si sali de conferinte, toate avand conectivitate IP si ISDN. Pentru evenimente de anvergura putem pune la dispozitie si echipamente cu videoserver.

 

 
Sonorizare

Pentru sonorizari profesionale va punem la dispozitie o gama completa de echipamente: sisteme de discutie si inregistrare pentru conferinte, microfoane, mixere si distribuitoare audio, amplificatoare, incinte acustice, diferite surse audio (tuner, CD-player), cabluri si accesorii.

 

 
Videoproiectie


Detinem solutii perfect adaptate oricarui tip de eveniment. Imaginea vizuala este o parte importanta a reusitei evenimentului. Transportul, montajul si exploatarea acestora sunt asigurate de firma noastra.

Din echipamentele noastre putem aminti:

 Plasme (normale si seamless)
 Proiectoare
 Accesorii video
 
Traducere Simultana

Usor de montat si de instalat, flexibila si adaptabila oricarui tip de spatiu sau eveniment, instalatia de traducere simultana poate fi configurata ca si numar de participanti sau traducatori, in functie de solicitari, si permite o traducere simultana a pana la patru limbi straine.

Byron inchiriaza sisteme de traducere simultana pentru:

- intalniri de afaceri
- conferinte
- congrese internationale
- seminarii
- training
- team-buiding
- lansari de produse